Sekajätteiden kuljetuspalvelut kotitalouksille ja yrityksille Nurmijärven alueella – vaihdetaanko sinunkin jätehuoltosi paikalliseksi?

Niin kotitalouksissa kuin yrityksissä syntyy säännöllisesti sekajätettä, jonka oikeaoppiseen käsittelyyn tarvitaan jätehuollon ammattilaisia. Piharatamo Oy on vuodesta 2001 saakka toiminut nurmijärveläinen kuljetusliike, ja nyt uutena palveluna tarjoamme kotitalouksien ja yritysten sekajätteiden kuljetusta Nurmijärven alueella. Meiltä löytyy laaja kuljetuskalusto sekajätteiden kuljetukseen, sekä vuosien kokemus jätealalta. Toimitamme myös jäteastiat ja muut keräysvälineet asiakkaidemme tarpeisiin.

Meiltä saat paikallista ja joustavaa palvelua, sekä toimivan jätehuollon kodin tai yrityksen tarpeisiin

Laskutamme aina vasta tehdystä työstä! Toimitamme myös vuokra-astian sinulle tarvittaessa, tai meidän kautta voit myös ostaa jäteastian. Kysy jätehuollon hinnoista jättämällä tarjouspyyntö-lomake. Tilauksen yhteydessä voimme hoitaa myös nykyisen jätehuoltosopimuksen irtisanomisen puolestasi ja säästät senkin vaivan.

Jätehuolto Nurmijärvi puh. 050 2215 tai asiakaspalvelu@piharatamo.fi.

Lokasäiliöiden tyhjennykset hoitaa Kuljetusliike Reino Laakso, puh. 09 276 4220

Täytä tarjouspyyntölomake! Kysy lisää jätehuollosta!

Toiminta-alueemme on koko Uusimaa

Helsingin lisäksi siis myös Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Vihti ja Lohja.