Piharatamo Oy

Piharatamo Oy on vuonna 2001 perustettu kuljetusliike. Tarjoamme vaihtolavan vuokrausta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä laajasti koko Uudellamaalla. Piharatamolta saat vuokrattua vaihtolavan viikonlopuksi taloyhtiön pihatalkoisiin, remonttiin tai vaikka isompiin talonrakennusprojekteihin pidemmäksi aikaa. Olemme joustavia ja toimitamme vaihtolavan nopeallakin aikataululla. Joustavuus ja nopeus ovatkin olleet Piharatamo Oy:n valttikortit alusta lähtien.

Nostopalvelut

Ammattitaidolla suoritetut nostopalvelut kuuluvat myös Piharatamon tarjontaan. Kalustomme nosturit riittävät aina 31 metriin saakka. Nostokalustomme on kattava, tarvitsit sitten kattotuolien paikalleen nostoa, poreammeen nostoa terassille tai vaikka työkoneiden kuljetusta paikasta toiseen. Piharatamo hoitaa hommat sovitussa aikataulussa.

Kuljetuspalvelut

Piharatamo kuljettaa myös kappaletavaraa, koneita ja maa-ainesta Uudenmaan alueella luotettavasti paikasta toiseen. Saat meiltä monipuoliset kuljetuspalvelut niin työmaille, kuin muihinkin kohteisiin. Piharatamo Oy:ltä saat myös maa-aineskuljetukset sekä suursäkkikuljetukset suoraan kohteeseen.

Kuljetuspalveluita jo vuodesta 2001

Piharatamo Oy:n tarina alkaa 2001 vuoden kesältä, kun osakkaiden palkkatöistä saamat lomarahat polttelivat taskunpohjia. Näin hankittiin ensimmäinen kuorma-auto Piharatamolle. Se oli Kontio Sisu, josta kaikki aikanaan alkoi, oi niitä aikoja! Hommien lisääntyessä alkoi myös autoja tulla lisää. Ja näin se homma pikkuhiljaa ja kovalla työllä kasvoi nyt jo yli 20 työntekijän leipätyöksi. Autojakin on ajossa Piharatamolla nykyään jo yli 15 ja hommaa riittää. Piharatamolta löytyy monipuolinen kalusto monenlaiseen urakkaan ja kuljetukseen. Vielä ei ole sellaista kuljetusongelmaa tullut vastaan, jota emme ole saaneet ratkaistua.

Nykypäivänä teemme paljon erilaisia hommia, jotka pitävät kuljettajiemme työn vaihtelevana ja myös mielenkiintoisen haastavana. Kasvusuunta ja tahtotila meillä on kovasti ylöspäin ja kohtahan meillä on jo 20-vuotiaan Piharatamon syntymäpäiväjuhlat!

Lue lisää Piharatamon historiasta, sekä tutustu monipuoliseen kalustoomme.

Piharatamon lilat lavat

Liikenteessä ja työmailla tunnistat Piharatamon lilan värisistä lavoista. Toimistomme Tuulikki sai vuonna 2016 huikean idean ”Mitä jos maalattaisiin kaikki vaihtolavat lilan värisiksi?”. Näin tehtiin, ja kaikki Piharatamon vaihtolavat maalattiin lilaksi. Näin syntyi lilat lavat! Kaikki lilat vaihtolavamme ovat siistejä, joten näyttävät hyvältä niin taloyhtiön pihatalkoissa, kuin rakennustyömaallakin. Vuosi 2019 aloitettiin railakkaasti Piharatamon uuden lilan logon lanseerauksella, ja samalla lanseerasimme myös oman hästägin #lilatlavat.

Piharatamon Lilat lavat ovat olleet monissa tapahtumissa mukana! Onko sinulla jokin erikoislaatuinen tapahtuma, tai vaikka juhlat? Käytä mielikuvitustasi ja kysy tarjous, niin tehdään yhdessä tapahtumastasi ikimuistoinen lilalla ripauksella!

Joustavaa ja Nopeaa palvelua

Olemme tunnettuja joustavasta ja nopeasta palvelustamme ympäri pääkaupunkiseutua. Piharatamon toimintamalleihin sekä arvoihin on alusta alkaen kuulunut joustavuus, tarvitsi asiakas sitten lavan mihin kellonaikaan tahansa on toimitus sovittavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Piharatamolta saa vaihtolavoja sekä nostopalveluita myös nopeallakin aikataululla.

Myös laadukas asiakaspalvelu kaikilta osin on Piharatamolle tärkeää, ja tavoitat meidät helposti. Meillä on hyvä ammattitaitoinen ja palvelualtis porukka kasassa niin toimistolla kuin kentälläkin. Kuljettajamme ovat myös hyviä tyyppejä, joilta uskaltaa työn ohessa kysyä neuvoja tai heittää vitsin, jos parikin

Piharatamo on 100 %:sti suomalaisessa omistuksessa

Piharatamon johtoporras/yrittäjät, kaksi kaverusta tulevat Rajamäestä, Nurmijärveltä. Toimimme rehellisten arvojen mukaan, kuin perheyrityksessä, mikä tämä jo melkein onkin. Mutta hommia on aina tehty laajasti ympäri pääkaupunkiseutua sekä koko Uudellamaalla. Vuosien varrella on tullut jo paljon tuttuja alalta ja olemme löytäneet hyviä yhteistyökumppaneita. Kiitos tuhansille tyytyväisille asiakkaillemme, pidetään lippu korkealla! Uuden brändimuutoksen myötä tunnettuus lilalla ilmeellä lisääntyy kovaa vauhtia. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa ja pysyt mukana ajon sykkeessä!

Toiminta-alueemme on koko Uusimaa

Helsingin lisäksi siis myös Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Vihti ja Lohja.