Suursäkit – helppo tapa tilata multaa, hiekkaa, kiviä ja paljon muuta piharakentamiseen!

Piharatamolta voit tilata kotipihaasi suursäkissä mm. multaa, hiekkaa, haketta, kuorikatetta, sepeliä tai soraa. Toimitamme kestävästä materiaalista valmistetut säkit suoraan pihaan nosturiautolla ja nostamme ne valitsemaasi paikkaan. Nosturiauto voi siirtää säkin turvallisesti jopa 10 metrin päähän – näin saat tilaamasi maa-aineksen suoraan kohteeseen ja vältyt siirtelyltä. Siistissä suursäkissä toimitettu multa ja hiekka eivät sotke muuta pihaasi. Kuljettajamme soittaa sinulle aina ennen toimitusta, jotta voitte sopia sopivan ajankohdan.

Säkit ovat kooltaan 900 kiloa / litraa ja 1000 kiloa / litraa tuotteesta riippuen. Suursäkit kuljettavat sinulle myös tarvitsemasi hiekkalaatikkohiekan lasten iloksi tai kivituhkan pihakiveysten alle sekä paljon muuta. Yli viiden säkin tilaus Nurmijärven kunnan alueelle rahtivapaasti.

Meiltä myös maa-ainekset vaihtolavalla

Kun pihasi on suuri ja tarvitset maa-ainesta enemmän kuin muutaman suursäkillisen, kannattaa harkita maa-aineksen tilaamista koko lavallinen. Toimitamme maa-ainesta vaihtolavalla suoraan pihaasi kuorma-autolla. Soita meille ja kysy lisää aiheesta numerossa 050 2215 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@piharatamo.fi. Tai täytä alta löytyvästä linkistä yhteydenottolomake.

Täytä yhteydenottolomake!

 

Toiminta-alueemme on koko Uusimaa

Helsingin lisäksi siis myös Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Vihti ja Lohja.