Mitä vaihtolava/vuokralava maksaa?

Vaihtolavan vuokrahinta kolmelle vuorokaudelle Uudellamaalla on 240€ ja Nurmijärvellä 170€. Hintoihin lisätään punnitusmaksu ja jätemaksu painon mukaan. Katso kaikki hinnat hinnastostamme!

Esimerkki 1: Tarvitsisimme vaihtolavaa seuraaville jätteille: Muoviset puutarhakalusteet, risuja ja lehtiä, metallinen puutarhakeinu, vanhoja kyllästämättömiä terassilautoja. Mikä tulisi olemaan vaihtolavan hinta jätemaksuineen? Asun Espoossa.

Vastaus: Vaihtolavan vuokrahinta on Uudellamaalla 240 €. Sen lisäksi hintaan tulee punnitusmaksu ja jätemaksu joka määräytyy jätelajin ja kuorman painon mukaan. Tämä kuorma on talkoojätettä, eli 195 €/ tonni. +punnitusmaksu 55 €. Hinnat sisältävät alvin. Voi vielä katsella jätelajihinnastoa täältä: https://piharatamo.fi/vaihtolavat/.

Esimerkki 2: Olen siivoamassa autotallia ja kellaria, tarvitsen vaihtolavaa seuraaville jätteille: Autonrenkaita, muutama jääkaappi ja yksi pakastin sekä muuta vanhaa roinaa. Mikä tulisi olemaan vaihtolavan hinta jätemaksuineen? Asun Tuusulassa.

Vastaus: Vaihtolavan vuokraus hinta on Uudellamaalla 240 €. Sen lisäksi hintaan tulee punnitusmaksu joka määräytyy jätelajin ja kuorman painon mukaan. Tämä kuorma on talkoojätettä, eli 195 €/ tonni. +punnitusmaksu 55 €. Voi vielä katsella jätelajihinnastoa täältä: https://piharatamo.fi/vaihtolavat/.

Jääkaapit ja pakastin menevät kappale hinnalla SER-jätteenä 55,80 € / kpl

Autonrenkaat menevät myös kappalehinnalla 20 €/ kpl

Jos kuormassa on painekyllästettyä puuta, kannattaa siitä mainita erikseen. Lisäksi jättää näkyville ja erikseen. Painekyllästetty puu punnitaan erikseen 372 €/tonni.

Hinnat sisältävät alvin.