Osallistu arvontaan

Osallistu arvontaan ja voita vaihtolava kevättalkoisiin!

Osallistu kilpailuun ja voita vaihtolava! Sisältää lavan vuokrauksen kuljetuksineen viikonlopuksi haluamaasi kohteeseen (arvo 170 € tai 240 €). Arvomme yhteensä kaksi vaihtolavaa. Veloitamme vain jäte- ja punnitusmaksun jätehinnaston mukaisesti. Palkinto mahdollista lunastaa seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja Nurmijärvi. Osallistumisaikaa 31.5.2021 saakka.

Lue lisää vaihtolavapalvelustamme

etusivu pr uusi

Vastaa ja voita!

Arvonnan suorittaa Kuljetusliike Piharatamo Oy. Arvonnasta saatua henkilörekisteriä ja yhteystietoja käytetään hyväksi vain käyttäjän tähän suostuessa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti & julkaistaan somessa tämän suostumuksella.

Vaihtolavoja yli 15 vuoden kokemuksella

Olemme tunnettu siitä, että toimitamme vaihtolavat ja muut palvelutoimitukset nopealla aikataululla. Asiakkaan tiedusteluihin vastataan aikailematta ja hommat saadaan liikkeelle lyhyelläkin varoitusajalla. Yli sata vaihtolavaa ja kattava kuljetuskalusto takaavat varmat lavatoimitukset sekä sujuvan vuokrauksen. Piharatamolta vuokraat vaihtolavat ja siirtolavat moneen käyttötarkoitukseen, niin kotitalouteen ja taloyhtiölle kuin yrityksillekin. Kaikki lilat lavamme ovat siistejä ja hyväkuntoisia. Meiltä saat vaihtolavan tilattua tarvittaessa myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Vuokrausehtomme ovat joustavat ja sovittavissa.

Heräsikö vaihtolavan vuokraamisesta vielä kysymyksiä? Ota selville lisää aiheesta usein kysytyt kysymykset sivuillamme:
Katso usein kysytyt kysymykset